tiistai 6. toukokuuta 2014

Tasapainoinen neiti

Nyt kun kuvapäivitysten makuun on päästy, sainpa taas kuvattua meidän treenejäkin. Ostettiin siis jo aikaa sitten tasapainotyyny, koska sitä fysioterapeutti suositteli Kiiran lonkkien hoitoon. Tyyny on ilmatäytteinen joten sen päällä seisominen tai istuminen vaatii lihasvoimia tasapainon ylläpitoon. Nivelrikossa taas lihakset tuppaavat surkastumaan ja mitä heikommat lihakset ovat, sitä nopeammin nivelpintojen rustot kuluvat. Tasapainoilu on siis nivelten kannalta superhyvää treeniä.


 Orava :D





Kuvissa Kiira näyttää aina jotenkin kamalan pieneltä! Aika pikkuneiti se onkin, mutta ei se livenä sentään noin mini ole. Kuvat itsessään ovat tällä kertaa aika laaduttomia, kuvat on otettu auringon jo laskettua joten aika kohisevia ne ovat.

Myöskin iloisia uutisia Kiirasta, viimeisen parin kuukauden aikana se on alkanut taas noutaa! Ja noin viikko sitten se tiputti eteeni pallon, jota ei ole koskaan ennen kelpuuttanut, ja on nyt juossut sen perässä ihan kiitettävästi. En tiedä onko lonkka nyt jotenkin parempi vai mikä on, mutta pikkuneidin pirteys saa hymyn huulille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti