maanantai 20. huhtikuuta 2015

Iltavilli Kafele Khepera

Tässä on Iltavilli Kafele Khepera, meidän Viiruvarvaskomppanian tuleva kolmas jäsen! Tällä hetkellä ipana tunnetaan Tomuna, mutta me ei olla vielä osattu päättää, nimetäänkö pentu uudestaan ja jos niin mikä olisi sopiva nimi.



Käytiin lauantaina katsomassa nyt jo 12-viikkoisia kissanpentuja uudemman kerran, tarkoituksena valita se meidän pentu. Me saimme valita Tomun ja toisen poikapennun väliltä ja valinta ei ollut todellakaan helppo. Tämä toinen pentu on todella puuhakas ja aktiivinen ja sillä vaikuttaisi olevan huikea potentiaali koulutukseen. Tomu taas nauttii enemmän elämän pienistä iloista, kuten kaverin vieressä nukkumisesta. Luonteiltaan pennut ovat siis todella erilaiset, mutta molemmissa on omat, erittäin hyvät puolensa. Ajattelin että Tomu voisi olla parempi valinta Kiiran kannalta, joka todennäköisesti tulisi helpommin toimeen vähän rauhallisemman pennun kanssa, ja tämä toinen pentu voisi olla parempi Eemelille, joka varmasti nauttisi riehakkaan pennun kanssa painimisesta. Olin todella hämilläni ja yritin rationaalisesti listata pentujen hyviä ja huonoja puolia, mutta en päässyt mihinkään. Lopullisen sysäyksen valinnalle antoi kaverini (jonka kanssa puin pentuvalintaa) joka sanoi että kallistuisi ehkä mielummin Tomuun ihan Eemelin takia. Silloin tajusin että tosiaankin, mistä Eemeli nauttisikaan enemmän kuin siitä että saa ensin leikkiä ipanan kanssa ja sen jälkeen voi käpertyä nukkumaan sylikkäin. Me emme kuitenkaan ole ensisijaisesti hakemassa pentua mulle tai avomiehelle, vaan Eemelille (mutta autetaan tietysti Eemeliä pennun hoitamisessa :D). Mitä enemmän tätä valintaa makustelee, sen paremmalta se tuntuu, eli eiköhän tämä ollut sitten tässä!

Leikkivistä kissoista ei saa selvää kuvaa. :D Oikealla istuu Tomu.

Näin huolestuneelta voi näyttää huilatessakin.

Pennun tuloon on vielä kolme viikkoa, miten sitä jaksaakin odottaa vielä niin kauan! Toisaalta hyvä että on vielä hetki aikaa, meidän täytyy tilata makuuhuoneeseen kiipeilypuu ja uusi hiekkalaatikko sekä laittaa kotia kuntoon ennen pennun tuloa. Meillähän on edelleenkin remontti hieman vaiheessa (lähinnä jalkalistoja puuttuu jokaisesta huoneesta) ja pari viikkoa sitten soitin viimein urakoitsijalle jotta viimeistelytyöt saataisiin hoidettua ennen Tomun saapumista. Jännittävää!

"Mitä, vielä kolme viikkoa?"

14 kommenttia:

  1. Tomu on niiiiiiiin suloinen! Pennun valinta on kyllä vaikeaa kun pitää suhteuttaa se kahden eriluontoisen kissan kaveriksi. :D Mie haluan seuraavaksi kissaksi pojan, jotta Raku saa kunnon painikaverin, mutta toisaalta Haiku sopeutuisi varmaan paremmin tyttökissaan kun tähän asti meidän poikakokemukset ei ole päättyneet hyvin... :D

    Tsemppiä loppuodotukseen ja sittemmin kisujen tutustuttamiseen! ♥ Laitahan paljon kuvia ja kuulumisia kun poitsu on kotona! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanopa muuta! Meilläkin Eemeli selvästi kaipaa painikaveria, jonka takia poika oli ihan ehdoton, vaikka luulen että Kiira sopeutuisi nopeammin tyttöön. Kuten itse olet sanonut, pentu on ihan eri asia kuin aikuinen/murkkuikäinen, joten eiköhän teillekin poikapentu sopisi!

      Kiitos! Blogi tulee varmasti täyteen ipanan kuvia kunhan se kotiutuu. :D

      Poista
  2. Oih miten ihana suloinen pikkuinen teille on muuttamassa! :) Pojat on aina poikia, joten varmaan ihan hyvä valinta tuo rauhallisempi poju, kun ne leikit tahtoo usein pojilla olla rajumpia ja vanhemmat tytöt ei välttämättä sitä riehumista ja pakkopainimatseja hyvällä katso. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) No niinpä, Eemelistä ihan selvästi näkee että se kaipaa kaveria jonka kanssa voisi sekä juosta että painia. Se yrittää päivittäin saada Kiiran painimaan pureskelemalla sitä niskasta ja neidin arvostus veljeään kohtaan on kyllä aina silloin niiin suurta. :D

      Poista
  3. Onnea uudesta pikkuruisesta, vähänkö toinen on ihan iiiiks, niin söpö ♥

    VastaaPoista
  4. Onpas hän söpö ♥ Onnea, ja äkkiä se 3 viikkoa hujahtaa..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! No niinpä, luulen että viimeiset viikot menevät ihan hujauksessa. Etenkin kun on niin paljon kiireitä. :D

      Poista
  5. Tomu lähettää terveisiä että odottelee jo innolla uutta kotia ja uusia kissakavereita! :)

    VastaaPoista