keskiviikko 17. kesäkuuta 2015

Halipojat

Jos Eemeli osaisi puhua, se sanoisi että Tomun ottaminen oli paras idea ikinä. Pojat viettävät todella paljon aikaa yhdessä. Tomu viihtyy erityisesti isoveljen pesupalvelun asiakkaana, jonka takia se onkin usein pesty ihan lyttyyn.
Kun pesu on suoritettu, on hyvä jäädä nukkumaan Eemelin kainaloon.

Niin pehmeä maha.


Välillä pitää tietysti myös vähän tapella.


Ja sitten voi taas jatkaa halimista.Yritin myös saada koko kolmikon yhteiskuvaan. Kaikki kolme, jopa vilkas Tomu, pysyvät herkun voimin hyvin istumassa paikallaan, mutta sitten kuitenkin kävi näin. :D

Eemeli: "Pitikö tässä ottaa nyt se mahdollisimman tyhmä ilme?"

4 kommenttia:

 1. Suloisuudet! ♥ Tomullapa on hyvä pesupalvelu. :) Hih Eemelin yhteiskuvailme :DD ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllä täällä palvelu pelaa. :D Tomukin tosin nykyään vastapalveluksena pesee Eemeliä, ensimmäisinä viikkoina se vain heittäytyi Mapun pestäväksi.

   Poista
 2. Voih, tuossa kainalossa on Tomun hyvä olla. :) Kelpaako ihmiskainalo ollenkaan vai onko Eemeli tässä suhteessa ykkönen?

  Misaki hakee pesupalvelua meillä sukulaismies Miikolta. Eikä pelkkä pesupalvelu riitä, vaan Misakin on päästävä lutkuttamaan Miikon nisää.. :D Silloin kuuluu sellainen kehräys, jota voin vain haaveilla kuulevani joskus Misakin ollessa mun paijattavana.

  Hauska yhteiskuva! :) Tarkkana kuin porkkanat ja Eemelillä on suu valmiiksi auki siltä varalta, että jotain herkullista tipahtaa suoraan eteen. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä Tomu viihtyy myös ihmisten sylissä, etenkin aamuisin jolloin se tulee syliin jatkamaan unia kun ihmiset syövät aamupalaa, ettei aamuruoka varmasti mene sivu suun. :D Eemeli on kuitenkin se Tomun lempiotus tässä perheessä. Valinta meni siis ihan nappiin, kun päällimmäisenä toiveena oli kissa, joka tulisi toimeen Kiiran kanssa ja pitäisi seuraa Eemelille.

   Heh. :D Tomukin haki Eemelin nisää ensimmäisinä viikkoina, ei uskoisi että ipana oli päivää vaille 15-viikkoinen meille tullessaan. :D

   Eemelin täytyy aina varmistaa että herkut varmasti löytävät sen suuhun. :D

   Poista