maanantai 26. elokuuta 2013

Pikaiset iltatreenit

Viikkoon ei ole taas tullut treenattua. Ensin olin neljä päivää pois kotoa ja sitten loppuviikon niin väsähtänyt että ei tullut kissojen kanssa tehtyä juuri mitään (jos ei silittely- ja sylittelyhetkiä lasketa). Eilen mulla olisi riittänyt virtaa vaikka kuinka, mutta kissat jostain syystä olivat tosi väsyneitä koko päivän. En siis viitsinyt häiritä toisia. Tänäänkin kissojen alkupäivä meni makaillessa, mutta herrasväki piristyi tietysti illalla kun mulla oli kiirusta. Tuli kuitenkin nyt illalla treenattua molempien kanssa muutama minuutti.

Kiiran kanssa hajutunnistuksen ilmaisuun valikoitui purkin koskettaminen tassulla. Tassukosketusta ei olla kummankaan kanssa ikinä opeteltu, joten ilmaisun opettaminen aloitettiin kosketusalustan opettamisesta. Otin suoraan käyttöön vähän Kiiran tassua isomman post it -lappusen. Kiira erittäin näpsäkästi tarjosi jo tassulla koskemista, vähän hakusessa on vielä että mihin oikeastaan pitäisi koskea :). Muutama erittäin hyvä kosketus lappuseen kuitenkin saatiin ja siihen olikin hyvä lopettaa.

Eemelin kanssa harjoiteltiin edelleen pyörimistä ja peruuttamista. Pyörimisessä tällä hetkellä vain naksuttelen Eemeliä laittamaan etutassut alustalle. Poikkeuksellisesti Eemeli teki tänään erittäin tarkasti ja kuunteli naksutinta tosi hyvin. Peruuttamista taas nähtiin jo mallikkaasti pari askelta :)


Ei ole tullut otettua uusia kuvia kisuista, mutta jaanpa kuvan Kiirasta ja Eemelistä ajalta kun kisut olivat vielä ihan pieniä:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti