sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

(Viikonloppu)aamu-uniset

Tälläisinä rentoina sunnuntaipäivinä tässä taloudessa eivät jaksa nousta aikaisin niin ihmiset kuin kissatkaan.

Eemelin lempinukkumapaikka on meidän sänky. Erityisesti avomiehen jalkojen vieressä on kiva makoilla siihen saakka että avomies nousee. Vaikka itse nousen usein jo aiemmin kolistelemaan keittiöön, ei Eemeli jaksa vaivautua ylös. Vasta kun avomies (joka nyt on meillä se pääasiallinen ruokkija) nousee ylös, Eemeli on salamana keittiössä pirteänä.

 

Kiiran ehdoton lempinukkumispaikka on talja työpöydällä, mutta mukavaa on myös nukkua kiipeilypuussa ja näin makuuhuoneen maton päällä:

Kun olo on jo vähän virkeämpi, voi siirtyä huilimaan keittiöön ja odottamaan aamupalaa.

Ja vielä hieman myöhemmin voi alkaa kerjätä ruokaa jääkaapin vieressä.

Kun ruokaa on viimein tulossa, on vuorossa Eemelin päivittäinen aamujumppa keittiön tarjoamilla puolapuilla.

Tuli myös eilen pestyä kissat, ensimmäistä kertaa yli kahteen vuoteen. Koko elämänsä aikana nämä 4-vuotiaat on pesty 3 kertaa, pitäisikin siis ehkä vähän kunnostautua ja tehdä edes vuosittainen pesu. Kiira ja Eemeli ovat niin paksuturkkisia ja pörröisiä että pestessä turkin alta kuoriutuu aina puolet pienempi rääpäle. Olisi pitänyt ottaa kuvia kissoista ennen pyyhekuivausta, kuivauksen jälkeen kun kissat ovat tietysti saaneet jo vähän luontaista pörröyttään takaisin, mutta ovat nämä piikkiturkitkin aika huvittavia:
Eemeli toipui jo hieman pesustaan.

Kiiraa taas selkeästi ahdistaa että se on märkä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti