keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Voihan sohva!

Tämä tilapäivitys ei oikeastaan liity kissoihin, blogin alkuaikoina lupailinkin että tänne saattaa tulla muutakin kuin kissoja.

Eilen avomies istahti ihan normaalisti sohvalle, jolloin sohvasta kuului hirveä pamahdus. Heitettiin kissat makkariin, kaadettiin sohva ja viillettiin pohjakangasta auki että nähtäisiin sohvan sisään. Sieltä sitten paljastui, että yksi sohvan jousista oli irronnut kiinnikkeestään. Tarkemmalla katselulla huomasimme että jousen kiinnike oli murtunut ja kaikki muutkin näistä (muovisista!) kiinnikkeistä näyttivät haurailta. Ei siis taida auttaa kuin ostaa uusi sohva. Harmittaa aika reippaasti, meidän sohva on nätti ja todella mukava, kangaskin on ollut oikein sopiva kissaperheeseen.

Meidän sohva, tosin edellisessä (vuokra)asunnossa, joten sohvan ympäristö on nykyään erilainen
Avomies on työttömänä, joten uuden sohvan hankinta tulee siis oikein osuvaan saumaan. Meillä on kaksi vaihtoehtoa: voidaan ostaa halpissohva joka korvataan paremmassa taloustilanteessa uudella tai voidaan panostaa sohvaan. Ollaan kallistuttu laadukkaamman sohvan puolelle, huonekaluruljanssi on aina ärsyttävä, erityisesti kun meillä ei ole autoa. Lisäksi ollaan saatu remontoitua asunto kohta lattiasta kattoon joten olisi tietysti ihan mukavaa että myös sohva olisi katseenkestävä.

Täytyisi siis löytää sohva joka on kohtuullisen hintainen, aikaa ja istumista kestävä, verhoiltu kissankestävällä kankaalla ja vielä hyvän näköinenkin. Muutoksena tästä nykyisestä haluaisin sohvaan vähän korkeammat jalat, tämän alta ei mahdu edes moppaamaan joten roskaa ja pölyä kerääntyy sohvan alle järjettömiä määriä.

Kissat varmaan toivoisivat isoa sohvaa, jotta kahden ihmisen lisäksi myös kissat mahtuisivat sohvalle. Leveät käsinojat ovat loistava nukkumapaikka myös. Huomenna mennään katsomaan löytyisikö sohva joka täyttää kriteerit!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti