tiistai 25. marraskuuta 2014

Agilitya videolla

Kiireinen omistaja ei ole edelleenkään ehtinyt kauheasti touhuta kissojen kanssa tai päivittää blogia (tarkoituksena olisi tehdä blogipostaus ainakin meidän kissojen ruokinnasta), mutta tässä olisi aiemmin tänä syksynä kuvattu agilitytreenivideo. Mun oli tarkoitus treenata kummankin kanssa, mutta Kiira varasti shown, kuten aina. Ensi viikon sunnuntaina järjestetään eläintarvikeliike Petolassa kissa-agilitytapahtuma, ja sinne olisi tarkoitus mennä pikkuneidin kanssa koittamaan. Taitava se on kotona, mutta vieraassa paikassa saattaa olla ettei agilitysta tule mitään. (Pahoittelen, videolla kuulostan todella tyhmältä ja lisäksi kännykän videonmuokkausohjelma ei ole hääppöinen, jonka takia video katkeaa kummallisista kohdista.)

2 kommenttia:

  1. Ihanan innokkaat agikissat! ♥ Meillä on ageilu pahasti jäänyt, joku kaunis päivä pitäisi sitä taas alkaa treenata kun kisut siitä kuitenkin tykkää. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meilläkin harrastus on valitettavan epäsäännöllistä kiireiden takia, mutta on kyllä aina kiva nähdä että kissat ovat innoissaan.

      Poista