sunnuntai 16. marraskuuta 2014

Kiireitä ja syksyn kuulumisia kuvina

Huh huh, ehdinpä viimein päivittää myös blogia! Koko syksy on ollut ihan hullun kiireinen gradun ja muiden opiskelujuttujen parissa. Teen kissa-aiheista gradua ja kehitän laajaa kissojen persoonallisuuskyselyä, eli näistä karvakavereista ei kyllä ole ollut pulaa. Kiire on tosin aiheuttanut sen, etten ole ehtinyt juuri viettää aikaa omien kissojen kanssa, mikä on tuottanut suuria omantunnontuskia.

No, sitten kuulumisiin. Ainoa iso juttu mitä syksyn aikana on tapahtunut, on se että kaverin Tesla-kissa ja Teslan uusi pikkuveli Alfred olivat meillä hoidossa pari viikkoa alkusyksystä. Eemelillä ei alkusähinöiden jälkeen ollut mitään ongelmia sulattaa hoidokkeja, mikä olikin arvattavissa.

Edessä Tesla, sen takana Alfred ja kauimpana Eemeli

Eemeli ja Alfred ihmettelemässä parvekkeella

Meidät kuitenkin yllätti positiivisesti se, että Kiirakin sieti Alfredia jo kahden viikon aikana paljon paremmin kuin (Eemelin lisäksi) ketään muuta kissaa. Alfred mahtui Kiiran kanssa samaan aikaan tuolle ylempänä näkyvälle parvekkeen ruuvipenkille, Alfred sai makoilla korissa nukkuvan Kiiran vieressä ja neiti hakeutui ihan itse Alfredin ja Eemelin lähelle sängylle nukkumaan:


Oli todella mukavaa nähdä että Kiira suhtautui niin suopeasti pieneen ja hirmu kilttiin kissapoikaan, joten aloin taas herätellä toiveita Eemelin leikkikaverista. Nyt kolmas kissa on harkinnan alla, ja alustavasti olisi pari mielenkiintoista pentuetta syntymässä ensi vuoden puolella, joten saa nähdä saataisiinko tänne ensi keväänä/kesänä kauan kaivattu viikari :)

Muuten ei ole oikeastaan tapahtunut mitään ihmeellistä, muuta kuin että kissat ovat olleet kumman läheisiä viime aikoina. Yleensä ne kyllä viihtyvät toistensa seurassa ja pesevät toisiaan päivittäin, mutta harvemmin nukkuvat vierekkäin. Nyt kuitenkin on söpöstelty aivan valtavasti.


Tuo ylläoleva kuva on ihana, se muistuttaa mua tästä kuvasta jonka otin kun kissat olivat vielä aivan pieniä:

Ihan sama asento!


Välillä on myös söpöilty ja väsyilty yksinäänkin.Ja silloin tällöin myös kiukuttu:


Ja sitten taas halittu vähän lisää:


Ehkä paras asia kissojen osalta koko syksyssä on se, että molemmat, erityisesti Eemeli ovat tosiaankin laihtuneet. Juuri tänään punnitessa Eemeli painoi 4,3 kiloa (verrattuna siihen että se on enimmillään painanut 5,3 kiloa, painoa on siis pudonnut kokonainen kilo!) ja Kiira 3,9 kiloa. Eemelistä kyllä näkee että se on laihtunut, sen vatsamakkarat ovat kadonneet ja poju näyttääkin varsin linjakkaalta.

Tässä hyvin lyhyesti viiruvarpaiden syksy, pahoittelen pitkää päivitysväliä!

4 kommenttia:

 1. Suloisuudet ♥ Ooo, onnea kisun hankintaan! :) Mikä rotu kiikarissa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Pohdinnassa on euro ja egyptinmau, ainakin tällä hetkellä. Abysta/somalista oon myös haaveillut mutta veikkaan että Kiira saisi hermoromahduksen jos sellaisen toisin kotiin, sen verran aktiivisia ne kuitenkin ovat. :D Tärkeintä kuitenkin olisi että pentu olisi hyvä leikkikaveri Eemelille ja mahdollisimman kiltti Kiiraa kohtaan. :)

   Poista
  2. Ihanat kissat! <3 Se onkin onnekas kisu, joka noiden kaveriksi tulee. :) Kumpa se olisi euro! ;) t. kolmen euron omistaja

   Poista
  3. Kisut kiittävät! :) Saa nähdä mikä kissa sieltä loppujen lopuksi tulee, riippuu ihan siitä mihin pentueeseen syntyy sopivan luonteinen yksilö. :)

   Poista