lauantai 18. heinäkuuta 2015

Venyvä pentu


Tomu sen kuin venyy venymistään. Se on ihan pelkkää jalkaa ja painaakin jo lähes saman verran kuin Kiira. Syy sen nopeaan kasvutahtiin selvisi mulle hiljattain: ipana venyttelee nukkuessaan itseään pidemmäksi. Tässä muutama taidonnäyte.

Kuten kuvista näkyy, Eemeli on kiva unikaveri jonka vieressä ipana nukkuu mielellään. Tomu on ehkä ottanut Kiira-tädistä mallia noissa uniasennoissa, neidin lempiasento kun on yleensä tämä, joko näin seinää vasten, keskellä lattiaa tai kiipeilypuun riippumatossa.


Tomun aivojen kehitys ei ihan pysy fyysisen kehityksen kyydissä. Se on käytökseltään vielä hyvin pentumainen ja muutenkin ihan pöhkö.


"BRAAAAINS!"
Lopuksi mun on vielä pakko jakaa tämä söpö kuva Eemelistä. Puumelilla on tapana tulla syliin aamulla kun istun lukemassa lehteä. Jokin aika sitten sylittely ei enää riittänytkään, vaan Eemelin piti päästä olkapäälle. Ilmeen perusteella kolli taisi olla melkoisen tyytyväinen tilanteeseen.


14 kommenttia:

 1. Voi että Tomu on kasvanut ja "pidentynyt"! :D Aiotko näyttelyissä käydä Tomun kanssa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä on kyllä tullut kauhea koipeliini. :D Saa nähdä, mulla ei ole mitään suurta intohimoa näyttelyihin ja Tomu on aikamoinen kiljukaula matkalla, mutta ehkä sitä voisi joskus pyörähtää tässä lähellä. :)

   Poista
 2. Ehheheheheheee :D Kuvissa on nyt kyllä pitkää kissapötköö erinnäisissä asennoissa :D

  Mount olkapää valloitettu ja ilme sen mukainen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tomu on ehdottomasti näistä hölmöin nukkuja, päivittäin asennot vaihtelevat oudosta todella kummalliseen. :D Eemeli änkeää usein olkapäälle kun mies meni siihen opettamaan, mutta tämä oli ensimmäinen kerta kun se teki niin aamulla.

   Poista
 3. Onpas Tomu jo iso! Nuo nukkuma-asennot on tuttu näky meilläkin :D

  VastaaPoista
 4. Ei kannata henkeään pidätellä aivojen kasvamista odotellessa... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. .... Jjjjoooh. :D Innolla odotan kuitenkin sitä päivää kun ipana oppii että riehumisen ja nukkumisen välissäkin on monta aktiivisuustasoa.

   Poista
 5. Ihana, hauska, ovela Tomu! ♥ Saas nähdä miten pitkä se on sitten täysikasvuisena, jos tuo meno jatkuu. :DD Aivan supersöpö kuva Eemelistä tuo viimeinen ♥ ♥ ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se kyllä venyy ihan uskomatonta vauhtia! Eemeli on ihana pieni mammanpoika. ♥

   Poista
 6. Hih, Tomu nukkui tuossa asennossa jo heti syntymänsä jälkeen, sen erotti aina jo kaukaa muista pennuista nukkuma-asennon perusteella :D

  VastaaPoista