maanantai 18. huhtikuuta 2016

Blogihiljaisuus

Nyt onkin sitten vierähtänyt kuukausi ilman yhden yhtä blogikirjoitusta. Kirjoituksia olisi jonossa vaikka kuinka monta, mutta ei vaan riitä aika niiden saattamiseksi loppuun, etenkin kun jonossa on myös paljon muita tehtäviä.

Ruuhkavuodet vaikuttavat väistämättä myös kissoihin, mutta kun kiireisenä viime syksynä kirjoitin blogia viikoittain ja treenasin kissoja kun ehdin, olen päinvastoin yrittänyt puuhailla kissojen kanssa päivittäin ja kirjoittaa blogia sitten kun ehdin. Me ollaankin ehditty tehdä kaikenlaista!

Reilu viikko sitten lauantaina pakkasin Kiiran ja mentiin Länsikeskuksen Mustiin ja Mirriin (täällä Turussa siis) esittelemään kissa-agilitya ja kissan kanssa temppuilua. Elinan blogista löytyy videokin temppuilevasta Kiirasta. Eilen Kiira pakattiin taas kassiin ja se pääsi Skanssi-kauppakeskuksen Mustiin ja Mirriin esiintymään. Neiti oli vähän hermostuneempi kuin ensimmäisessä esiintymisessä, mutta se silti suoriutui temppuilusta melkein paremmin. Pikkuneidillä on hitsin hyvä toimintakyky, se kykenee pienessä jännityksessäkin toimimaan todella hyvin. Ainakin jos palkintona on leikkelettä. :D

Kuvat temppuilevasta Kiirasta otti Elina.
Uusinta Agikissa-lehteä ja kissan aktivointikurssia varten on tullut otettua aika paljon kuvia ja treenattua muutamia uusia temppuja. Tomu osaa nyt antaa tassua, joka treenattiin kosketuslapun kautta. Fiksu poika osaa tempun kahden treenikerran jälkeen niin hyvin, ettei mun tarvitse pitää lappua kädessä, vaan Tomu antaa tassua tyhjään käteen. Tomun kanssa alettiin opetella myös ryömimistä.


Agilityakin ollaan treenattu ja räpsitty agilitysta kuvia (ja yksi videokin) lehteä ja muita projekteja varten.
Tämän postauksen jälkeen blogihiljaisuus valitettavasti jatkuu taas, ainakin hetken. Lupasin ohjaajalleni yrittää saada gradun valmiiksi tässä kuussa, joten opiskelu vie taas suurimman osan ajasta. Yritän kuitenkin viimein ehtiä lukemaan kaikkien seuraamieni blogien uusimmat kirjoitukset. Pahoittelen hiljaisuutta, toivottavasti jaksatte seurata siitä huolimatta! :)

16 kommenttia:

 1. Kyllä me jaksetaan täällä odotella, pitäähän sitä ymmärtää, että on muutakin elämää kuin kirjoittaa blogia. :D
  Ihania estehyppykuvia.

  VastaaPoista
 2. Ei pieni blogihiljaisuus mitään haittaa. (Tärkeämpää kuitenkin on, että laatu säilyy - ettei ala räiskiä täysin sisällötöntä sisältöä ja kehnoja kuvia vain saadakseen julkaistua jotakin joka päivä.)

  Kiira oli kyllä tosi mainio esiintyjä molemmissa Mustin ja Mirrin tilaisuuksissa, mutta jälkimmäisellä näytti meneveän ehkä vielä paremmin (vaikka paikalla olikin koira ja imuri ja kaikkea).

  Eemeli näyttää jotenkin dorkalta tuossa hyppykuvassa. :DD

  VastaaPoista
 3. Teillä on ollut kovat treenit! Älkää menkö siihen ihmeen ylikuntoon ;) - Pepsi ja Max

  VastaaPoista
 4. Vau, Kiira on päässyt ihan esiintymäänkin! Hyvä, että aika on riittänyt kissojen kanssa puuhailuun, vaikka blogi olisikin jäänyt vähemmälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aina ei ehdi kauheasti puuhaillakaan, mutta parempi kissojen kannalta kuitenkin näin päin. Kiira on shownainen! :D

   Poista
 5. Tsemppiä graduun! You can do it! :)

  VastaaPoista
 6. Mahtavaa esiintymistä! ♥ Ynf, mulla oli ajatuksena, että olisin näihin aikoihin alkanut tekemään agiesteitä tai vielä paremmin ne olisi jo valmiina, mutta ei vaan ehdi taikka jaksa. :D Ehkä kesemmällä ehtisi lomailla ja rakennella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuttu tunne! Se olisikin kissojen mielestä hauska kesä. :D

   Poista
 7. Tsemppiä gradun viimemetreille! Kyllä kissojen kanssa puuhailu on aina tärkeämpää kuin siitä raportointi - joskin kuulumisia on aina kiva pölähtää lukemaan. Jokohan Jujun odottama Agi-numero on ilmestynyt painosta? =)

  VastaaPoista