sunnuntai 10. heinäkuuta 2016

Iso poika

Tomusta on kovaa vauhtia tulossa iso poika. Otin pojista yhteiskuvan pari päivää sitten ja tajusin kuvan ottamisen jälkeen että melkein tarkalleen vuosi sitten olin myös räpsäissyt yhteiskuvan pojista. Tässä siis olisi yläpuolella Tomu 5kk yhdessä 5-vuotiaan Eemeli-veljen kanssa sekä Tomu 1v 5kk 6-vuotiaan Eemelin viekussa.


Mihin tuo pieni Tomu-vauveli on kadonnut! (Eräs kaverini ehdotti että tuo hurjan näköinen tyyppi vauvan vieressä varmaan söi sen. :D) Ihan vähän aikaa sitten Tomu vielä oli ihan pikkupoika, ei edes puolikkaan Eemelin kokoinen, ja nyt Tomu on meidän kissoista selvästi isoin sekä painossa että fyysisessä koossa. Pomppa on minusta ihan yhtäkkiä kasvanut Eemeliä korkeammaksi, se oli pitkään ihan Eemelin kokoinen vaikka painoikin huomattavasti enemmän.

Varmin merkki maupojan kasvamisesta miehen ikään on silmien väri. Tomulla oli pitkään aivan keltaiset silmät, mutta viimeisen parin kuukauden aikana niihin on tullut selkeä karviaisen sävy. Väri ei ole niin vihreä kuin Tomun siskolla Kanelilla (joka on muutenkin niin huikean kaunis tyttönen ♥), mutta selvästi vihertävä.


Tomusta on kyllä muutenkin tullut varsin komea nuorimies. ♥


Yritän taas löytää aikaa vähän pidempien juttujen postaamiseen. Työn alla olisi jokunen ruokinta- ja koulutusjuttu, kunhan ehtisin kirjoittaa ne loppuun ja räpsiä kuvia. Monenkin harrastuksen osalta treeneissä ollaan taas päästy eteenpäin, toivottavasti ehdin jossakin vaiheessa ottaa siitäkin todistusmateriaalia!

23 kommenttia:

 1. Voi miten iso ja komea poika! :)

  VastaaPoista
 2. Ooh miten komeita poikia teillä onkaan! Vau vau vau.

  terves
  Ilona

  VastaaPoista
 3. Voi miten komea mies Tomusta on tullut! Aivan ihana tapaus <3

  VastaaPoista
 4. Joku on "vähän" kasvanut! :) Ihanat nuo silmät - ja tietty koko kissaherra muutenkin. <3

  VastaaPoista
 5. On kyllä komea poika, ja simmut on upeat.

  VastaaPoista
 6. Missä välissä Tomusta tuli tollanen hujoppi? Olen yhä hämmästynyt, kuin emäntä. Melkoinen komistus on kasvanut pikkurääpäleestä! :)

  VastaaPoista
 7. Huimaa kasvua havaittavissa! Eemeli on opetellut vuoden aika poseerauksen saloja. :DDD Niiin komistus Tomu ♥ ♥ ♥

  VastaaPoista
 8. Hihii, Eemeli näyttää valtavan hurjalta petoeläimeltä tuossa ensimmäisessä kuvassa :) Tomusta on kasvanut komistus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Herkut aiheuttaa joskus petomaista käyttäytymistä! :D

   Poista
 9. Tomusta on kyllä tullut oikein komea mies vuodessa! Niinkuin puhuttiinkin, tuo silmien väri on sellainen että hiipii joillakin hitaammin kuin toisilla, standardin mukaan valmista pitäisi olla puolentoista vuoden iässä, mutta joillakin kestää vielä pidempäänkin. Ja joillakin se on tasaisemmin vihreä, meillä molemmilla pojilla, Epulla enemmän, vaihtelee väri vielä aikuisenakin ihan valon ja moodin mukaan. Välillä ollaan upeita karviaisia ja välillä mennään ihan keltaiseenkin. Keinovalo ja hämärä varsinkin vetää keltaiseksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin ainakin toistaiseksi silmien väri vaihtelee, mutta saa nyt nähdä että mihin se väri asettuu (jos asettuu) kun tyyppi aikuistuu. :) Ja kiitos, oon samaa mieltä!

   Poista
 10. Onpas Tomu tosiaan kasvanut! Ihana <3

  VastaaPoista