lauantai 9. heinäkuuta 2016

Hullujen kissanaisten kokoontumisajot

Mitä saadaan kun yhdistetään kaksi tusinaa kissabloggaajia ja kissakahvila? Puhetta, todella paljon puhetta. Kahvilassa ehdittiin keskustella mm. kissojen arkikuulumisista, maatiaiskissojen arvostuksesta, kissojen lempiharrastuksista ja Agikissa-lehdestä.


Viime sunnuntaina siis järjestettiin kissabloggaajatapaaminen Helsingin kissakahvilassa. En ole aiemmin ollut bloggaajatapaamisissa mukana, mutta nyt aikataulut natsasivat joten päätin ilmoittautua mukaan. Todellakin kannatti!


Harmi kyllä en ehtinyt jutella kaikkien kanssa, mutta ehdin silti vähintään törmätä moneen tuttuun ihmiseen. Oli todella hauskaa nähdä ihmisiä blogien takana, kun monien kanssa on tullut pidettyä enemmänkin yhteyttä. Höpötettyä tuli erityisen paljon Tassutuntumalla-blogin Sarin, Hupsujen Sandran ja siperiankissa Pöpön omistajan kanssa.


Tällaisessa monenkymmenen ihmisen tapaamisessa voisi olla järkevää kuluttaa aluksi hiukan aikaa siihen, että jokainen kertoisi kuka on, sillä tällä kertaa vielä monet kasvot jäivät vähän vieraiksi. Tietysti olisin itsekin voinut käydä juttelemassa kaikkien osallistujien kanssa mutta aika meni kyllä ihan yllättävän nopeasti, tuntui että ehdin juuri istua ja tilata (superherkullista) suklaakakkua ja sitten pitikin jo lähteä!


Kissakahvilakin oli todella ihana paikka. Kahvilan kissoilla oli runsaasti tilaa ja paljon kiipeily- ja leikkimahdollisuuksia. Erityisesti kuvissa näkyvät, seinästä seinään ulottuvat hyllyt olivat todella suosittuja ja ylös mentiin jopa luonnonmukaisesti koivun kautta. Kissat taas olivat hyvinhoidetun näköisiä, reippaita ja sosiaalisia, eivätkä ne vierastaneet yhtään bloggaajia tai meistä kuuluvaa meteliä.

"Miten sä sinne pääsit?

Kotiinviemisiksi tapaamisesta saatiin kassit, jotka sisälsivät muun muassa pehmeän (ja toistaiseksi karvattoman!) viltin, herkkuja, ihanan koira- ja kissakuvioisen mukin sekä kissakahvilan kassin. Lisäksi voitin arvonnassa lisää herkkuja ja ihanan kissapiparimuotin.


Kaikenkaikkiaan tapaaminen oli todella mukava kokemus ja aion kyllä ilmaantua myös tuleviin tapaamisiin, jos kalenterissa vain on tilaa. Kissakahvilassakin tulee varmasti vierailtua uudestaan!

18 kommenttia:

 1. Oli tosi kiva päästä näkemään livenä! Kuinkahan pitkään pysyy viltti karvattomana? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin oli! Se on vieläkin karvaton koska en ole edes ottanut sitä vielä käyttöön! :D

   Poista
 2. Olipa teitä mahtavan iso porukka koolla, vau! Esittelyt olisi tosi hyvä pitää, sillä joukossa on varmasti aina uusiakin tuttavuuksia. Vieraiden ihmisten lähestyminen on helpompaa kun on jonkunlaista tuntua siitä, keitä he ovat. :) Ihanan näköinen kahvila ja kissat tietty! ♥ Mutta nyt täytyy kysyä onko näissä kuvissa kaksi kisua? Mitä olen tapaamiskuvia katsellut, olen koko ajan luullut, että vain yksi kisu on ollut siellä esillä. :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tässä on kaksi eri kissaa. Noita hyvin samannäköisiä on itseasiassa kolme, mutta yksi ei ehtinyt kuvattavaksi. :D

   Poista
 3. Itse asiassa me T:n kanssa mietetiin tuota esittelykierrosta, mutta joukossa on ujompia ja vähemmän ujoja ihmisiä, joten kaikki eivät välttämättä halua esitellä itseään vieraille, vaikkakin samanmielisille ihmisille. Siksi päädyttiin vain nimilappuihin ja toivottiin, että kissakorttien kanssa ihmiset kiertäisivät toisensa luona juttelemassa.
  Oli kiva nähdä, vaikkain liian piakisesti :)

  VastaaPoista
 4. Oli tosiaan kiva nähdä ja höpötellä - vaikka jatkojenkin kera meni aika ihan liian nopsasti! Mä kuulun noihin yllä mainittuihin ujoihin bloggaajiin ja olisi ollut ihan kauhu siellä esittäytyä. :) Mutta ehkä sopiva välimuoto olisi ollut, että joku rohkea lukee blogien nimet, ja kukin kirjoittaja vaikka huiskuttelisi vuorollaan kovasti - ja saisi halutessaan sanoa jotakin. :)

  VastaaPoista
 5. Onpas kivoja kuvia! Hitsi kun en päässyt mukaan hymph..

  VastaaPoista
 6. Ihania kuvia.
  Esittelyt ois toisaalta olleet kivat, mutta kaikki ei välttämättä halua tuollaista julkista esittäytymistä suorittaa, ja toisekseen tuo aika kahvilassa on aina niin lyhyt, että niihin esittelyihin se sitten melkein menisikin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, tälläiseen miittiin tarvittaisiin kyllä useampi tunti aikaa. :D

   Poista
 7. Kissablogimiitit on kivoja. Tosi kivat kuvat sulla!

  VastaaPoista
 8. Mukavan oloinen tapaaminen! Jospa joskus pääsisi itsekin mukaan. Ihanalta näyttää myös tuo kissakahvila.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kissakahvila oli todella kiva, kuten myös tapaaminen!

   Poista
 9. Oli kiva treffata, vaikkakin nopsasti vaan ehdittiin muutama sana vaihtaa.

  Itse olisin myös kaivannut jonkinlaista nopeaa esittäytymiskierrosta, vaikka ihan vaan blogin nimi ja kissat. Tila oli sen verran pieni ja porukkaa niin paljon ettei kiertelykään oikein ollut luontevaa, varsinkin kun oli sitä tarjoiluakin.

  Itse nolona myönnän olevani kyllä sen verran epäsossu bloggaaja, että kirjoitan enemmän kuin luen, eli iso osa blogeista oli ennalta tuntemattomia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin oli! Mulla valitettavasti sekä blogin kirjoittaminen että toisten blogien lukeminen on tällä hetkellä niin vähäistä, etten pysy mukana edes tuttujen blogien kirjoituksissa eikä siksi ole myöskään ollut aikaa tutustua uusiin blogeihin. Harmi, olisi kiva tutustua paremmin moniin bloggaajiin.

   Poista