lauantai 27. elokuuta 2016

Egyptiläiskauneutta

Tiedättekö sen tunteen, kun blogin kommentteihin vastaamisesta ja toisten blogien lukemisesta on niin kauan aikaa, että sitä vain siirtää ja siirtää koska nolottaa reagoida niin paljon myöhässä? Kuten voitte arvata, mulle on käynyt juuri niin. Sain nyt sentään vastattua kaikkiin kommentteihin (anteeksi teille jotka olette kysyneet kommenteissa jotain!) ja koska tänään on täysin vapaa päivä, aion myös viimein kahlata kaikki lukematta jääneet postaukset läpi. Nyt on siis tulossa varsin kissabloginen päivä!

Itse asiaan. Kaksi viikkoa sitten olin viikonloppuvierailulla ystäväni Sarin luona, jolle on siunaantunut kaksi egyptinmauta, 7 kuukauden ikäinen tyttö Lara ja 4 kuukauden ikäinen poika Sumu. Sari ehdotti että ottaisin kameran mukaan ja me päästiinkin pitämään ihan kunnon valokuvaussessio. Oli superkivaa kuvata jonkun muun kissoja kun pystyi keskittymään täysin siihen kuvaamiseen sen sijaan että toisella kädellä heiluttaisi lelua/herkkua ja toisella kädellä pitäisi kameraa. (Kyllähän tuo mies välillä auttaa kuvaamisessa, mutta silloin toisen osapuolen tavoitteena on saada homma mahdollisimman nopeasti purkkiin. :D) Otin todella paljon kuvia, mutta tässä muutamia lemppareita.










Sumu ja Lara ovat kyllä niin kauniita ja ihania. ♥ Illalla ja aamulla sain viekkuun ja peitonkin alle unikavereita, mitä luksusta! Samalla reissulla kävin katsomassa myös toisen kaverin ihanaa Tiuku-maatiaisneitiä. On ihan mahtavaa kun ympärillä on niin paljon kauniita kissoja joita kuvata.


Bloggerin kapea leveys ei tuo kuvia esiin ihan parhaalla mahdollisella tavalla, mutta nämä kuvat löytyvät myös mun Flickristä jos niitä haluaa katsoa isompana. :)

28 kommenttia:

  1. Ihania kuvia ihanista kissoista! Mukava, että olet palannut ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pikkuhiljaa tässä yritetään taas tehdä muutakin kuin töitä. :D

      Poista
  2. Upeat kuva niiiin suloisista kissoista!

    VastaaPoista
  3. Oi miten kauniita kissoja ja upeita kuvia! :) Ja aikamoisen blogipäivän vietit kyllä eilen. :-D Mä ainakin olen tiennyt, että sulla on ollut kiireitä, joten ei hätää. Kivaa, kun teitte paluun - ja odotan jo omien kisujen kuulumisia. :) Rapsutukset Kiiralle, Eemelille ja Tomulle!

    VastaaPoista
  4. Hahaa, tiedän tunteen ,juuri itsekin luen tässä blogipostauksia viimeiseltä kolmelta viikolta :D Kiva kumminkin, että postailet vielä, ei sillä tiheydellä niin väliksi. Ja ihania kuvia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä etten mä ole ainoa! :D Ei tämä blogi ole mihinkään katoamassa, tahti vaan saattaa vähän vaihdella.

      Poista
  5. oi miten ihania kuvia ja ihania kissoja <3

    VastaaPoista
  6. Voi ei, miten mukavia! Ja Tiuku on siellä myös! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiukuusia ei tällä kertaa oikein innostanut poseeraus! :D

      Poista
  7. Todellakin tiedän ton blogikärryiltä tippumisen tunteen (nimimerkillä pitäis ihan vaan ehkä vissiin päivitää vähän infoa Jalosta, kun viime postauksesta on kohta kuukausi...) Noooo, ei aina kerkee/pysty/kykene. Kauniita egyptin miukuja ja samoin maatiaissöpöläinen on ihana! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, onhan sitä muutakin elämää kuin bloggaus ja sulla varmasti pennun kaitseminen vie ihan runsaasti aikaa. :D Oon samaa mieltä!

      Poista
  8. Mielettömän hienoja kuvia ja upeita kissoja! :)

    VastaaPoista
  9. Voi Dilleä. <3 Ja söpöjä otuksia nuo toisetkin tietty. :)

    VastaaPoista
  10. Suuri hatunnosto luku ja kommentointi-urakallesi, huh! :D

    Aivan upeat otukset, ihana värien harmonia niin kisuissa kuin ympäristössäkin. ♥ Ennen Sumua en tiennytkään, että egyptiläisiä löytyy muina kuin hopeina! :D Ja voi, erehdyin aluksi luulemaan kaunista Tiukua somaliksi, niin paljon samaa näköä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sarilla tosiaan sattuu kotikin sopimaan kissojen väreihin! :D Tiuku on kyllä hirmu kaunis. ♥

      Poista
  11. Ihanat penskat ja kyllä se vaan auttaa kun on kuvausassari! Ja hauskaa on myös välillä kuvata muidenkin kissoja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, saa kuvattua jotenkin paljon monipuolisemmin kuin omia. :D

      Poista