lauantai 27. tammikuuta 2018

Tomu 3v!

Meidän pikkuinen ylivauva Tomu täytti torstaina jo kolme vuotta! Synttäreitä piti jokavuotiseen tapaan juhlistaa synttäripotreteilla ja herkuilla. Tomppa on niin ihana ja komea, etten osannut valita parasta potrettia. Tässäpä siis useampi kuva höpsöstä Tomusta!

Tänä vuonna en halunnut tehdä synttärikakkua. Viime vuonna kauan lepotilassa ollut sushihimoni yltyi taas, eikä sille näy loppua. Siispä Tomppa sai synttärisushit!


Nämä sushit ovat vähän kissaystävällisempiä versioita. Riisin virkaa toimittaa broilerin jauheliha. Päällä on lohta, nautaa ja possunsydäntä, joista viimeinen on Tompan ihan ehdoton herkku. Synttäriruoka katosikin salamannopeasti!


Olen ehkä vähän järkyttynyt siitä, että Tomppa on jo kolmevuotias. Tuntuu että ihan pieni hetki sitten haettiin pieni pirpana kotiin ja nyt Tomu onkin jo ihan aikuinen. Tomu on nykyään kamalan kiltti ja helppo kissa, jonka kanssa arki rullaa erinomaisen hyvin - kunhan vaan aktivointia on riittävästi. Niin tärkeä ja ihana mussukka. ♥♥♥

Ison herkkuaterian ja rankan poseeraamisen jälkeen iski väsy.

12 kommenttia:

 1. Onnittelut Tompalle! Ihanat kuvat - ja tosi herkullisen näköiset herkut. :D

  VastaaPoista
 2. Ihanat kuvat, niin suloinen Tomu, onnea 💕
  Oikein herkullisen näköiset synttärisushit, ei ihme, että maistui.

  VastaaPoista
 3. Mahtavat sushit kissoille. Kelpaa noiden kera viettää synttäreitä. Hyvät kuvat, paras on suu auki ilme.

  VastaaPoista
 4. Onnea Tomulle näin myöhässä :) Hauska sushi-idea, näyttää tosi herkulliselle!

  VastaaPoista
 5. Ihania kuvia ihanasta pojasta! Mahtava idea nuo sushit! :)

  VastaaPoista
 6. Myöhäiset onnittelut Tomulle ja sushi idea on ihan kymppi !

  VastaaPoista
 7. Oi mitkä ihanat poset Tompasta! Se on kyllä niin komea poika. Lyyrankin lemppari on possun sydän, ja ylipäätään raaka liha.

  VastaaPoista
 8. You have such a beautiful cat! These look like some tasty treats that you made her. Hope you have a wonderful rest of your day, thanks for the share.
  World of Animals

  VastaaPoista