maanantai 9. maaliskuuta 2020

Seniori-ikäiset

Taas on mennyt aivan liian pitkä aika viime blogitekstistä, pahoittelen. Yritän keventää blogin aiheita ja tehdä bloggaamisesta ylipäänsä itselleni vähän matalamman kynnyksen toimintaa, jotta tulisi kerrottua kuulumisia edes silloin tällöin muiden kiireiden lomassa.

Tänään on juhlapäivä, sillä Kiira ja Eemeli täyttivät 10 vuotta ja siirtyivät senioriosastolle.


Synttäreitä juhlittiin lauantaina isolla porukalla. Kisut saivat lahjaksi ylimaallisen määrän nameja ja leluja. Nyt on varastoonkin höpötatteja ja muita leluja, joka on tosi hyvä koska ne eivät kuitenkaan kestä kovin kauaa riepottelua.


Ikä ei kyllä näy näissä seniorikansalaisissa. Kummatkin ovat ihan yhtä höpsöjä ja leikkisiä kuin ennenkin. Toivotaan että yhteistä aikaa on vielä toinen samanlainen vuosikymmen!

7 kommenttia:

 1. Onnea söpöille senioreille!
  Eipä se vauhti ole paljon hiljentynyt meidän Sofillakaan, vaikka toukokuussa tulee jo 14 v mittariin. Kymppivuotiaat on ihan junnuja vielä. 😺

  VastaaPoista
 2. Oikein isosti onnea molemmille, sellanen 10-kertainen eläköön ♥
  - Rokkimimmit -

  VastaaPoista
 3. Oikein paljon onnea 10-vuotiaille! <3 <3

  VastaaPoista
 4. Myöhästyneet mutta sitäkin lämpimämmät onnittelut! Kiva, että teiltä tuli postaus! Mäkin yritän taas terästäytyä ja blogata useammin. Pienikin postaus riittää. :)

  VastaaPoista
 5. Onnea senioreille ja terveiset myös Tomulle ! Tosi kiva kuulla teistäkin välillä! Arvostan sun panostasi Hannes Lohen tutkimusryhmässä suuresti . Terv.Riitta ja Sepe

  VastaaPoista
 6. Oi höpötatteja! Kai meidänkin pitää koittaa jossain välissä sellainen hommata kun on jo niin klassikko. :D

  VastaaPoista
 7. Tosi myöhäiset onnittelut, synttärisankarit on kovin edustavana juhlakuvissaan <3

  VastaaPoista