keskiviikko 10. helmikuuta 2021

Viiruvarpaat goes Agikissa

Moikka pitkästä aikaa! Toimin tänä vuonna Suomen Agilitykissat ry:n varapuheenjohtajana ja viestintätiimin jäsenenä. Puheenjohtajamme Sari teki valtavan työn ja loi yhdistykselle verkkolehden korvaamaan aiempaa paperista jäsenlehteä. Verkkolehti sisältää sekä kaikille avointa että vain jäsenille tarkoitettua sisältöä.

Verkkolehteen tarvittiin tiiviitä kolumneja, joten päätin herättää kauan uinuneen blogin kolumniksi nimellä Viiruvarpaat vauhdissa. Kolumni tulee sisältämään 0% tiedettä ja 100% höpöä, esimerkiksi treenivideoita ja ihan kuvauksia peruspäivästä. Ja tietysti söpöjä kissakuvia!

 Ensimmäinen kolumni on luettavissa täällä ja kaikki kolumnit (kun niitä tulee lisää) löytyvät täältä. Yritän muistaa kertoa uusista kolumneista Viiruvarpaiden Facebook-sivulla, joten se kannattaa laittaa seurantaan, jos tämän kolmikon kolumni kiinnostaa. Verkkolehdessä on jäsenille paljon mielenkiintoista sisältöä, joten jos kissan kouluttaminen ja/tai kissa-agility kiinnostaa, tervetuloa yhdistyksen jäseneksi!

4 kommenttia:

 1. Mainiota, uusi postaus! Pitääpä ryhtyä seuraamaan kolumneja. Ajattelitko lopettaa blogin pitämisen tämän myötä kokonaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Blogi jää elämään samanlaista hiljaiseloa kun tässä viime vuosina on ollut, Facebookin puolelle yritän lisätä jatkossakin kuvia ja videoita. Mutta en nimennyt kolumnnia Viiruvarpaiksi, koska haluan pitää option blogin virkistämiseen. :D

   Poista
 2. Meillä on niiin laiska palvelija, että meidän pitää ihan ite keksiä omat agilitymme. Josko se nyt innostuisi kun lukee niistä lisää.
  - Rokkimimmit -

  VastaaPoista
 3. Kivaa päästä taas seuraamaan teidän juttuja!! :)♥

  VastaaPoista