sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

Pari agilitykuvaa

Innostuin taas agilitystä kissojen kanssa, jonka takia olen nyt muutamana päivänä treenannut sitä. Hypyt sujuvat molemmilta jo tosi hyvin ja hyvin pienellä ohjauksella.

Eemeli hyppyesteellä

Kiira samalla esteellä, katse hyvin tiiviisti herkkuun kiinnittyneenä :)

Otin myös mukaan uuden esteen, putken, joka on oikeasti vain meidän kissojen leikkiputki. Ihan toimiva se on silti ollut agilityssä, kissat kyllä ihan selkeästi erottavat treenitilanteet muusta päivästä jolloin se, että putki on muutenkin esillä, ei haittaa. Tämä oli kolmas kerta kun Kiiran kanssa treenattiin putkea. Ensimmäisellä kerralla houkuttelin Kiiraa putkeen ja siitä läpi, nyt se tarvitsee putken läpi menemiseen vain vauhdissa putkensuun osoittamisen. Pikkuneiti Näpsä siis yllätti palvelijat taas oppimisnopeudessa.

Neiti tulossa putkesta

"Tuolla se mun herkku on!"

Tarkoituksena oli treenata molempien kissojen kanssa, mutta agilityssä pikkuneiti varastaa usein shown. Se ei siis suostu pysymään esteiltä pois vaan saattaa suorittaa niitä jopa Eemelin nenän edessä tai sen kanssa rinta rinnan. Ihanaahan se on että Kiira on innoissaan, mutta Eemelin hyvinvoinnin vuoksi pitäisi varmaan alkaa sulkea toinen kissa makuuhuoneeseen ja treenata vain yhden kanssa kerrallaan.

Nyt askartelin lisäksi alitusesteen, johon kumpikin kissa sai ottaa jo kontaktia erittäin hyvin tuloksin. Tarkoitus olisi rakentaa vielä ainakin kepit ja rengaseste, mutta mieluiten myös kaikkea muuta, kunhan tila vaan ei lopu kesken.

2 kommenttia:

  1. Upeita kuvia <3 Meidänkin pitäisi vähän ryhdistäytyä agin suhteen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mekään ei oltu treenattu agilityä varmaan moneen kuukauteen. Tauoissa on toisaalta se hyvä puoli, että kissat ovat taas ihan hyperinnoissaan päästessään tekemään jotain mistä on pidetty taukoa :D

      Poista