maanantai 4. elokuuta 2014

Huh hellettä ja vauvaset eläinlääkärillä

Täällä on aivan hirveän kuuma. Itsehän siis rakastan lämpimiä kelejä ja sisällä palelen jo 23 asteessa, mutta nyt sisälämpötila huitelee pahimmillaan kolmessakympissä, joten vähän kyllä jo ahdistaa. Eläimetkään eivät selvästi nauti näin kuumista keleistä, onneksi kaverini otti kesäksi hoitoon meidän pahiten helteistä kärsivän käärmeen. Kissatkaan eivät paljon muuta tee kuin makaa, tällä tavalla:


Illalla onneksi alkaa usein edes hieman viiletä, ja silloin etenkin Kiira siirtyy viileälle parvekkeelle huilimaan.


Välillä täytyy kunnon prinsessan tavoin tietysti muistaa poseerata :D


Käytettiin ipanat myös lääkärissä rokotuksilla. Nyt eläinlääkäri ei valittanut että kumpikaan olisi liian pulska, joten ehkä Eemeli onkin laihtunut! Mun silmiin nuo molemmat näyttävät vähän paksuilta, mutta kylkiluut ja selkäranka tuntuvat kuitenkin hyvin molemmilla. Kaipa se sitten on tuo supertuuhea turkki joka hämää.

Eemelin eläinlääkärireissu ei sujunut muuten hyvin. Eemeli on aina ollut vieraissa paikoissa vähän arempi kuin Kiira, mutta eläinlääkärissäkin se on aina uteliaisuuttaan lähtenyt kopasta seikkailemaan. Nyt se ei kuitenkaan suostunut edes tulemaan itse laatikosta. Kun nostin Maapun eläinlääkärin pöydälle, se kyhjötti todella reppanan näköisenä häntä takajalkojen välissä. Raasu :{ Luulen että sillä on vielä mielessä viimeisin eläinlääkärireissu tammikuulta, jolloin se oli kipeä. Raukalta otettiin silloin verinäyte ja kaikkea, joten voi olla että se yhdistää tutun eläinlääkäriaseman hajut tuohon ikävään käyntiin. Onneksi tällä kerralla kiltti eläinlääkäri antoi raksuja Eemelille, joten kollipoika ei edes huomannut koko rokotusta. En oikein tiedä pitäisikö Eemeliä totuttaa vieraisiin paikkoihin jottei stressi olisi niin kova, vai pitäisikö päinvastoin yrittää välttää matkustelua kun kissa ei selkeästi siitä tykkää.

Kiira taas oli eläinlääkärillä oma superpirteä ja reipas itsensä. Se oli odotushuoneessa vähän malttamaton, joten päästin sen kopasta tutkimaan paikkoja. Valjaita ei ollut päällä, joten itse tietenkin kävelin sen kintereillä ja vahdin kissaa herkeämättä. Kiira tutki uteliaana paikkoja mutta sitten lähti viipottamaan innoissaan kassatiskin taakse :D Neiti joutui siis uudestaan koppaan ja olikin sitten ihan nätisti loppuajan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti