torstai 12. maaliskuuta 2015

Viiruvarpaat 5 vuotta!

Maanantaina tämän talouden raitapaidat täyttivät jo kokonaiset viisi vuotta. Hassua että näiden kanssa on tullut elettyä jo puoli vuosikymmentä, se aika kuulostaa kovin pitkältä mutta on tuntunut todella lyhyeltä.

Virallinen synttäripönötyskuva.

Virallisen synttärikuvan lisäksi eräs otos on valitettavan epäonnistunut etenkin tarkennuksen suhteen mutta siitä näkyy hyvin asento, jossa Kiira usein istuu kun sitä yrittää kuvata.

Kiira: "No onko nyt tarpeeksi hyvä ryhti?"

Viiruvarpaiden synttäriaika on sujunut vähän tylsissä merkeissä, koska en ole ehtinyt tehdä kissojen kanssa juuri mitään töiden ja opiskelujen takia. Samasta syystä en ole ehtinyt päivittää blogiakaan, pahoittelen kovasti! Tarkoituksena olisi saada viimein haastepostaus valmiiksi ja agilityvideotakin olisi luvassa kunhan vain ehdin hiukan editoida sitä. Ja onhan tuolla pari asiapostaustakin työn alla.

10 kommenttia:

 1. Synttärionnittelut Viiruvarpaille! :)

  VastaaPoista
 2. Onnea synttärikissoille! Kiira on kyllä todellinen kaunokainen <3

  VastaaPoista
 3. Onnittelut söpöläisille! Kissat osaa kyllä tuon söpöilyn taidon ja siihen riittää että istuu topakkana ja tuijottaa silmiin. <3 Meillä tuota tapahtuu lähinnä keittiössä ruoka-aikana ja muinakin aikoina. Onko teilläkin menossa ruoan odotus hetki? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Herkkupalkalla meillä poseerataan. Molemmissa kuvissa houkuttelin kissat sopiville paikoille, pyysin istumaan ja räpsäisin kuvan. :D Nämä kissat ovat hauskan erilaisia vaikka sisarukset ovatkin, Eemelin istuma-asento on aina tuollainen röhnöttävä kun taas Kiira istuu melkein aina todella ryhdikkäästi. :)

   Poista
 4. Onnea upeuksille! ♥ Kiiralla on varsin hyvä ryhti. :D

  VastaaPoista