tiistai 1. syyskuuta 2015

Naksnaks, naksnaksnaks

Minulla olisi muutama asiateksti vaiheessa, mutta koska olen megaflunssassa, en oikein jaksa kirjoittaa pitkiä postauksia valmiiksi. Jatketaan siis hupivideolinjalla.

Eemelillä on hassu tapa. Se naksuttelee Soda stream -laitteelle. Tapa alkoi melkein heti kun joskus vuosia sitten ostettiin kyseinen masiina, eikä meillä ole edelleenkään harmainta aavistusta miksi Mapu tekee sitä. Se ei enää edes naksuttele pelkästään hiilidioksidipatruunasta kuuluvalle äänelle, vaan se saattaa aloittaa jo kun laitteen pullon ottaa esiin. Nyt muistin viimein kaivaa puhelimen esiin kun mies alkoi tehdä soodavettä, joten mulla on videotodiste tästä hölmöstä tavasta!


Valitettavasti Eemeli ei ollut ihan niin innostunut kuin tavallisesti, mutta saatiinpa noiden pienempien naksutusten lisäksi muutama naksutteluhuutokin videolle. Tyhmä kuvaaja lisäksi kuvasi videon väärinpäin. :D

Videon lisäksi vielä Kiiran potilaskertomuksia sen verran, että laserhoidossa ollaan käyty nyt kolme kertaa ja neiti tuntuu kyllä piristyneen. Se on huomionkipeä, kuten lähes aina, mutta sen lisäksi neiti on myös puuhastellut paljon. Valitettavasti puuhasteluun kuuluu myös tuhmailu, mutta siitäkin olen vain iloinen. Varasin lisäksi tänään viimein Kiiralle ajan ortopedille. Mennään ensi viikon tiistaina Helsinkiin Timo Talvion asiakkaaksi, ja selvitetään onko polvessa jotain ongelmaa vai mikä neitiä vaivaa. Jos Kiira täytyy rauhoittaa, joka on hyvin todennäköistä, ollaan yötä serkullani, koska en pidä hyvänä ideana julkisilla sompailua pöhnäisen Kiiran kanssa. Me lähdetään reissuun jo maanantai-iltana, jotta pikkuneiti ehtii tottua serkkuni kotiin eikä sitten säikähdä, kun rauhoituksen jälkeen heräilee siellä. Suoraan sanoen hermostuttaa todella paljon, mitä sieltä tuleekaan löytymään. Toivon parasta, mutta pelkään pahinta.

Huomionkipeän  Kiiran pehmeä masu. ♥

6 kommenttia:

 1. Iiiiiihana Eemeli! ♥ Hassu tapa poitsulla ja tosi söpö ääni. :D

  Kovasti paranemisia! Minullekin flunssa koittaa nyt päälle, mutta toivon todella, ettei siinä onnistu, nyt on tosi huono hetki sairastua. Flunssa on koittanut päälle jo aiemminkin tänä kesänä ja haluan kovasti luottaa syömieni vitksujen ja kivennäisaineiden voimaan, että ovat vahvistaneet vastustuskykyä sen verran, etten sairastuisi. :D Mie menen flunssassa ihan tukkoon eikä näinkään pitkät julkaisut silloin luonnistu.

  Ihanaa, että laserhoidot on auttaneet! Pidän kovasti peukkuja, ettei mitään yllätyksiä löydy ortopedillä! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mapu on ihan hupsu. :D

   Kiitos ja sama homma. Mun oli tarkoitus nyt ottaa itseäni niskasta kiinni gradun kanssa ja aloittaa työt paikassa, jossa olin keväällä harjoittelussa, mutta täällä sitä vain sairastellaan. Toivottavasti sä selviät flunssattomana!

   Mä itseasiassa toivon että jotain pientä tuosta kissasta löytyisi, joka selittäisi miksi se on ollut kipeä, mutta pelkään että siinä polvessa on leikkaustarvetta ja pelkään myös että lonkat eivät ole Kiiran ainoa rakenteellinen ongelma. :/

   Poista
 2. Paljon paranemisia palvelijalle ja Kiiralle ♥ Toivottavasti ortopedi löytäisi jotakin muttei mitään hirveyksiä kumminkaan. Ihanaa on myös se, että laseri on auttanut lonkkavaivoihin (piti käydä lunttaamassa edellisiä postauksia että tiesin mistä on kyse). Voi harmitus että on tommosia vaivoja, inhottaa kun omat lemmikit sairastaa. Meilläkin kokemusta tosi paljon vatsavaivoista eikä niistä näytä pääsevän yli eikä ympäri. Tsemppiä ja voimia ♥

  Ja ainiin tuo naksuttelu on varsin ylisödeä!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ♥ Meillä nämä lonkkajutut ovat jo vuosien riesa, mutta nyt näyttäisi siltä että kipeänä on jokin muu paikka kuin lonkat. Se on kyllä tosi kurjaa, etenkin kun kivuton Kiira on niin ihanan pirteä ja touhukas, kipeä Kiira sitten selvästi vaisumpi. Toivottavasti teiltäkin viimein lähtisi nuo mahavaivat!

   Poista