tiistai 10. toukokuuta 2016

Arvaa kuka?


Arvaatteko mikä tämä on? No tietysti vuoden ensimmäinen Agikissa-lehti (tai siis sen kansi) joka juuri meni painoon! Kantta pääsi koristamaan Eemeli-mussukka. Vaikka itse sanonkin, lehdestä tuli todella hyvä. Sieltä löytyy muun muassa eläinkouluttaja Jaana Pohjolan juttu virikkeellistämisestä ja kahden teillekin varmasti hyvin tutun agilityharrastajan haastattelut. Ensi numerossa taas puhutaan pääasiassa Nose Workista. Kannattaa siis liittyä yhdistykseen, niin tämä lehti ja tulevatkin numerot kolahtavat postiluukkuun! (Ja tämä ei muuten ole maksettu mainos. :D)

24 kommenttia:

 1. Vou, ihana kansikuva! <3 (Onko tää juuri se sama kuva, josta viimeks sanoin, että Eemuli näyttää dorkalta? Hyvä valinta.) Haluan nähdä lehden, kunhan se tulee painosta! En kyllä ehkä ihan liity kuitenkaan vielä jäseneksi, kun ei ole kissaakaan lähettyvillä. (Ehkä joskus tulevaisuudessa - sitten kun se uusi allergiarokote tulee markkinoille!) :D Milloin tämä numero ilmestyy? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mapu on vähän hölmön näköinen, ihan oma itsensä. ♥

   Poista
 2. Hiphei, kohta pääsee lukemaan! Onkin jo odoteltu ;) Ihanan keskittyneen näköinen Eemeli!

  VastaaPoista
 3. Upea kansi! :)) Ja sisukseenkin olisi jo kiva päästä käsiksi. :-D

  VastaaPoista
 4. Aivan hurmaava kansikuva! En malta odottaa lehden ilmestymistä! :)

  VastaaPoista
 5. Moikka. Lueskelin tuossa pari tuntia blogiasi ja täytyy sanoa, että aivan ihania kissoja sulla! :) Kiira on aivan mun Isabellan näköinen, tosin neiti on nyt vuoden ja jäi pienikasvuiseksi. Mutta anyway, olisi kysymys raakaruokinnasta. Olen syöttänyt laumalleni eläinkauppojen parempia ruokia, tutkinut tuoteselosteita ja tarjonnut myös välillä raakaa kanaa yms. Kuitenkin haluaisin siirtyä jossain kohtaan täysin raakalinjalle. Mutta mutta, tässä on pieni ongelma. Huomasin, että syötät punaista lihaa kissoillesi. Minulle kissojen ruokinnassa on periaate se, että eiväthän ne luonnossakaan poroa saalistaisi taikka sikaa/nautaa, joten en näitä koskaan tarjoa. Mietin lihan sulavuutta, vaikkakin ravintoarvoltaan voi ollakin hyvää kamaa. Onnistuuko siis raakaruokinta pelkän kanan/kalan avulla? Vai menisikö se liikaa kikkailuiksi lisäjauheiden yms kanssa? Mikä on mielipiteesi asiasta vai luovunko kokonaan ajatuksesta ja uskaltaudun tarjoamaan myös punaista lihaa heille? Kiitos jo etukäteen vastauksista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti ja anteeksi että olen ollut superhidas vastaamaan! Raakaruokinta onnistuu pelkällä siipikarjallakin, esimerkiksi yläpuolella Pikkupedot-blogin kirjoittaja Piivi ruokkii vain siipikarjalla (ja hiirillä). Mun mielipide asiaan on se, että joka tapauksessa tämä nykypäivän raakaruoka on ihan erilaista kuin kissat ovat tottuneet syömään, joten tarjoan hyvillä mielin kaikenlaisia lihoja, ja hiirikin on lähempänä poroa kuin pitkälle jalostettua broileria. Ymmärrän kyllä senkin jos haluaa ruokkia vain siipikarjalla eikä se ole tosiaan yhtään huonompi vaihtoehto! :)

   Poista
 6. Teille on Blogger Recognition Award - http://sateinen.net/blogi/2016/05/17/blogger-recognition-award/ , olkaahan hyvät!

  Onnea kansikuvapojasta! Kai noita lehtiä lehtihyllyltäkin saa? Tuo ensi lehden Nose work juttu kiinnostaisi kovasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, kiitos kovasti! Valitettavasti Agikissa tulee vain SAGIKin jäsenille, mutta pitääkin ottaa puheeksi sen tarjoamista myös ei-jäsenille!

   Poista
 7. Komea on kissa kansikuvassa! :) Pitkään olen liittymistä miettinyt, mutta en vaan kertakaikkiaan ole saanut aikaiseksi :D

  VastaaPoista