maanantai 25. tammikuuta 2016

Vuosikas Tomu!

Onnea Tomu 1 vee! Onnea myös muille Iltavillin K-pennuille, jotka Tomun tavoin ovat nyt ihan oikeita aikuisia. Tomppa on kyllä oikeasti aikuinen ehkä vain paperilla, aika pentumainen se on edelleen. Vaikka Tomu näyttää, kuulostaa ja vaikuttaa edelleen vähän pennulta, se on kuitenkin kasvanut todella paljon, sekä fyysisesti että henkisesti. Hölmöimmät pentuhupsutukset ovat jo jääneet pois, Tomu on sopeutunut meidän elämänrytmiin ja kaikkiin Tomun tekemisiin ei enää tarvitse suhtautua mustavalkoisesti. Ja on siitä tullut hitsin komea! Synttärien kunniaksi otettiin tietysti potretit Pompasta.




Musta on tosi hassua että Tomu täytti jo vuoden! Ihan vastahan meille tuli sellainen pikkuinen pentu joka huusi meitä katsomaan kun oli ihan itse osannut kiivetä kiipeilypuun alimmalle tasolle. :D Tomu sai myös juhlapäivän kunniaksi synttärikakun, joka koostui sen lempiruuasta, jauhetusta possunsydämestä. Yllättäen kakku katosi viimeiseen muruun asti.



Eilen kävin Tomun kanssa ulkona ihmettelemässä lumista maisemaa. Tomu oli ihan innoissaan lähdössä ulos, mutta sinne päästyä yritti lähinnä päästä takaisin sisään. :D Pomppa oli siitä huolimatta hirveän reipas ulkoilija. Sillä tuli vähän aiemmin talvella pelko ulkoilua kohtaan kun muutamalla ulkoilukerralla putkeen rapussa sattui tulemaan vastaan ihminen tai koira, mutta nopean namittamisen takia pelko on jo lähtenyt hälvenemään. Tomu on siitä hassu kissa että se syö ulkona aina (sellaisia tilanteita lukuunottamatta jossa joku ihminen kävelee ihan läheltä tai jokin tosi pelottava asia näkyy vähän kauempana), silloinkin kun sen peppu tärisi pelosta. Se on tosi hyvä, koska pelon hälveneminen olisi muuten kestänyt paljon kauemmin. Fiksu poika!


31 kommenttia:

  1. Onnea Tomu! Sinulla oli hieno kakku!! Ja varmaan herkullinenkin. - Pepsi ja Max

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kakku oli kyllä oikein herkullinen, söin ihan kaiken! -Tomu

      Poista
  2. No onhan tuo ihan tuhottoman komea, Onnea Tomulle :)

    VastaaPoista
  3. Paljon onnea komealle pojalle!
    Onpa hieno kakku. :D

    VastaaPoista
  4. Synttärionnea! Komea poika ja kakku =)

    VastaaPoista
  5. Hieno kakku! Onnea Tomulle! Hauskaa, että ulkoilukin sujuu. Pöpöä on vähän vaikea rohkaista ulkona, kun sille ei jännittyneenä kelpaa mikään herkku.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siitä Tomu on kyllä tosi kätevä, että sitä saa pelottaa ihan kauheasti ennen kuin ruoka ei maistu. Ahnepossu Eemeliltä menee todella nopeasti ruokahalu mutta Tomu kyllä syö. :D

      Poista
  6. Onnea Tomppa! <3 Hienot potretit ja reipas kisu. Mutta kyllä 1-vuotiasta varmaan saa vielä vähän vaavitellakin. ;)

    VastaaPoista
  7. Onnea Tompalle, olet tosi komea poika! Kakku on mahtava ja voi vain kuvitella, kuinka se nautittiin maiskutellen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haluaisin sanoa että kakku nautittiin hitaasti maiskutellen mutta kyllä se taisi mennä enemmänkin hotkaisten. :D

      Poista
  8. Voi, Paaaljon onnea komistukselle!! <3

    VastaaPoista
  9. Onnea Tomu-komistukselle! Kaneli-sisko täällä pohjoisessa on nauttinut synttäripäivästä saaden nenäliinapaketteja möyhennettäväksi ja palvelusväki siivoaa.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, mahtava synttärilahja! Onnea myös Kaneli-ihanuudelle!

      Poista
  10. Onnea vuosikkaalle Tompalle, mahtavan komea poika on sinusta tullut!

    VastaaPoista
  11. Reipas komistus! ♥ Meillä pelottavissa tilanteissa toimii silitykset, mutta ei olla käyty ulkoilemassa olikohan alkukesän kokeilun jälkeen. Lumi voisi olla jännä tuttavuus, mutta kylmyys ajaisi Haikun nopeasti (heti) sisälle. :D Meillä oli jokunen päivä sitten parvekkeen ovi hetken auki kun oli niin lauhaa ja Nora oli ainut, joka meni parvekkeelle. :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei, söpöt. :D Meilläkään prinsessa nyt ei vaan voi mennä ulos, Tomu selviää kylmyydessä ohuella turkillaan paljon paremmin kuin Kiira. :D

      Poista
  12. Myöhästyneet onnittelut komealle pojalle! :)

    VastaaPoista