keskiviikko 28. tammikuuta 2015

Kiiran lempiharrastuksia videolla

Kokosin Kiiran lempiharrastukset videoksi. Tuosta puuttuu kyllä paljon puuhia josta Kiira pitää, kuten leikkiminen ja veljen kanssa halailu, mutta niitä tulee harvemmin kuvattua. Valitettavasti myös älypuhelimella kuvaava omistaja ottaa videoita välillä väärin päin, pahoitteluni siitä. :D Samanlainen video olisi tarkoitus tehdä myös Eemelistä, kunhan videomateriaalia kertyy tarpeeksi.

On se neiti vaan ihana ♥ 
Mitkä ovat teidän kissojenne lempiharrastuksia?

6 kommenttia:

 1. Meillä on suosikkina aikalailla samat asiat :) Aktivointileluillakin tulee paljon touhuiltua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että teilläkin tykätään harrastaa! :)

   Poista
 2. Ihania harrastuksia Kiiralla! Älykäs tyttö :) Meillä osataan vielä aika vähän temppuja. Kaikki osaavat koskettaa kosketuskeppiä ja pojat osaavat istua ja nostaa tassua. Sessillä on sama pahvinjärsimisharrastus kuin Kiiralla. ;) Miiko osaa suorittaa kolme agilityestettä. Täytyykin yrittää ottaa agilitykuvia.

  Kovasti odotetaan jo, että tämä pitkä talvi menisi ohi ja lumet sulaisi, että pääsisi valjastelemaan. Talviulkoilu ei ole näiden aikuisten kissojen mieleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikkuneiti on todella älykäs, josta on kylläkin myös se haittapuoli että se äkkää nopeasti, mitä tuhmuuksia tekemällä se saa huomiota. :D Teillä osataan mukavasti temppuja! Kosketuskepilläkin on helppo opettaa uusia temppuja kun sen koskettaminen on hallussa. :)

   Itse en enää juuri käy Eemelin kanssa ulkona, koska se alkoi viime keväänä osoittamaan merkkejä hermostuneisuudesta ulkona. Kiira taas inhoaa lunta, eikä se suostu astumaan talvella ovesta ulos. Meilläkin siis odotetaan kevättä innolla niin Kiira pääsisi taas ulkoilemaan ja Eemeli parvekkeelle ihmettelemään ympäristön hajuja ja muuttolintuja. :)

   Poista
 3. Hurmaava tyttö! ♥ Mua harmittaa kun jossain vaiheessa Haikun huitomistemppu on jämähtänyt pelkkään tassunnostoon kun palkkaus joskus kerran tullut väärään ajoitukseen. :( Olen koittanut saada Haikua lisäämään taas sen huitomisen, mutta oma-aloitteisesti ei sitä tee. Pitänee opettaa temppu sille uudestaan.

  Meillä on kisujen lempiharrastukset leikkiminen, temppuilu ja namijahti. :) Rakulla myös reppuselkään hyppiminen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiira oli etenkin nuorempana hyvin samanlainen kuin Haiku, se ei kestänyt yhtäkään väärin ajoitettua palkkaa (tai palkan puutetta). Kiira tosin ei oppinut temppuja väärin, vaan sulkeutui täysin jos oma ajoitukseni oli väärä. Varmaan ihan sanomattakin selvää että ei siitä temppuilusta tullut yhtään mitään vaan täytyi ensin Eemelin kanssa opetella itse paremmaksi ja vasta sitten siirtyä Kiiran opettamiseen. :D

   Kivoja harrastuksia! Avomies meni opettamaan Eemelille olkapäällä istumisen ja nyt se haluaisi aina kavuta sylistä olkapäälle. :)

   Poista