maanantai 17. elokuuta 2015

Haaste: kaunein kissakuvasi

Kävin läpi vanhoja kuvia ja tajusin, että koneeltahan löytyy hirveästi kuvia, joista iso osa ei ole ollut missään esillä. Lisäksi blogiin tulee laitettua niin paljon kuvia, että yksittäiset kuvat eivät nouse mitenkään yli muiden, ja veikkaan että moni muukin bloggaaja kärsii samoista ongelmista. Siispä haastan kaikki kissabloggaajat paljastamaan kauneimman kissakuvansa! Kuvia voi myös olla useampi, eikä niiden tarvitse olla omista kissoista, kunhan ne ovat bloggaajan itse ottamia.

Itselläni oli useampi vaihtoehto parhaimmaksi kissakuvaksi. Yksi ehdottomista suosikeistani on tämä appivanhempien (jo valitettavasti entisestä) kissasta ottamani kuva. Kissa on muistaakseni kuvassa suurinpiirtein 6-viikkoinen, ja siis edelleen emonsa luona. Erityisesti miehen sininen paita sopii hyvin pennun silmiin.



Yksi kuva josta tykkään todella paljon on tämä Tomusta muutama viikko sitten ottamani kuva. Pidän erityisesti sen harmaasävyisyydestä ja siitä että kerrankin Tomu näyttää kohtalaisen rauhalliselta. :D



Tämä jouluinen kuva Kiirasta on myös suosikkejani. Kiiran profiili on minusta todella kaunis ja neidin silmät loistavat nätisti. Tausta on ehkä vähän kaoottinen, mutta olkoot. Tähän kuvaussessioon kuului myös (tietysti) pallojen ja muiden koristeiden tökkiminen. :D



Omasta mielestäni ottamistani kissakuvista kaunein on kuitenkin tämä kuva Kiirasta. Tässä mielestäni neidin katse on upea ja tausta mukavan rauhallinen. Kiiran söpö valkoinen tassukin on päässyt mukaan, joka on aina plussaa.

Vinkki: Kannattaa avata kuvat klikkaamalla isommiksi, jolloin ne näkyvät parempina ja terävämpinä.

20 kommenttia:

  1. Pitääpä kokeilla tehdä tämä haaste. Veikkaan että tulee olemaan aika vaikea tehtävä! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmasti, sulla on toinen toistaan hienompia kuvia ainakin blogissa!

      Poista
  2. Oi mikä ihana haaste! Oli aivan pakko osallistua, vaikka en bloggaakaan pelkistä kissoista. :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä se haittaa, kissat ovat kuitenkin selvästi tärkeä osa elämääsi! :)

      Poista
  3. Kauniita kuvia! Hirmu haikean näköinen katse Kiiralla vikassa kuvassa. Pitääpä kaivella omia arkistoja, jos sieltä löytyisi jotain millä osallistua haasteeseen :)

    VastaaPoista
  4. Kyllä onkin kauniita kuvia. Hmm. Löytäisinköhän minäkin jotain tähän haasteeseen...

    VastaaPoista
  5. Aivan upeita kuvia! ♥ Tykkään eritoten miten olet onnistunut saamaan samansävyisen kissan ja taustan harmoniaan keskenään, minulla on sen kanssa harmittavan usein ongelmia. Pitää ehdottomasti osallistua tähän haasteeseen ja kivaa kun saa laittaa useamman kuvan, muuten tulisi aivan liian vaikea valinta. :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Meidän kaikki kissat ovat kyllä eniten edukseen tummanharmaalla taustalla, Tomulla se väri korostaa ipanan vaaleutta ja kontrastia, aikuisilla taas turkin lämpimiä sävyjä. :D Heh, uskon!

      Poista
  6. Voi miten kauniita kuvia kaikki! Mallitkin oikein suloisia ;) Mun ainoat kissakuvat taitaa olla vähän suuremmista kissoista Afrikasta ja sitten toki matkoilla kuvatuista katukissoista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ei se haittaa, kissoja ne ovat ne isommatkin kissaeläimet. :D

      Poista
  7. Kauniita kuvia! Osallistuttiin haasteeseen meidän blogissa. :)

    VastaaPoista
  8. Onpa kauniita kuvia ja ihana haaste! Saavatko muutkin bloggaajat osallistua kissakuvillaan? :)

    VastaaPoista
  9. Me osallistutaa tähän tänään tai huomenna ja sit kans tullaan lukijoiksi! Tuntuu että lukee jo kaikkia kissablogeja mutta silti näitä kaikkia uusia mihin ei ole vielä eksynyt hyppii naaman eteen ja sit on vaan pakko alkaa lukijaksi! Olipa vaikea lause mutta kuitenkin :D Söpöjä ovat kaikki ja ihanat kuvat olet saanut!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtavaa, täytyykin käydä katsomassa! Jep, sama homma minulla. En mitenkään aktiivisesti etsi uusia luettavia blogeja (vaikka sitäkin pitäisi kyllä tehdä), mutta aina tulee vastaan joku mielenkiintoinen kommentti, googlen hakutulos tai viittaus jossakin toisessa blogissa, ja sitten on vain pakko alkaa lukea. :D Kiitos!

      Poista
  10. Löysin blogiisi tänään tämän haasteen kautta ja innostuin itsekin osallistumaan omassa blogissani. Vähän myöhässä ollaan, mutta ehkä sillä ei ole niin väliä :D

    VastaaPoista