tiistai 27. lokakuuta 2015

Lemmikkimessujen lippuja jaossa (täälläkin)

Joku mainitsi jossakin toisessa kissablogissa bloggaajapassin, josta en ollut ikinä kuullutkaan. Siis ihan oikeasti bloggaajille tarjotaan ilmaislippuja messuille? Uskomatonta. Olen ihan supertyytyväinen blogin lukijamääriin, mutta tiedän että monet kissa- ja etenkin koirablogit ovat todella, todella suosittuja, joten ajattelin että itselläni ei ole mitään saumaa. Siinä sitten kuitenkin kävi niin, että sain tänään sähköpostia bloggaajapassista ja minä siis ilmestyn Lemmikkimessuille!

Sain myös arvottavaksi kaksi lippua Lemmikkimessuille. Messut järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 7.-8.11.2015 ja voittajat saavat lunastaa lippunsa suoraan tapahtumapaikalta. Olet mukana arvonnassa, jos olet blogin julkinen lukija ja kommentoit tähän, milloin ja missä lemmikkiaiheisessa tapahtumassa olet viimeksi käynyt. Osallistumisaikaa on tämän viikon loppuun asti, arvonta siis päättyy sunnuntaina 1.11 puoliltaöin. Messuilla nähdään!


12 kommenttia:

 1. Minä kuulin ensimmäistä kertaa viime keväänä (?) bloggaajapassista ja hain nyt ensimmäistä kertaa. Passi tuli :) Joten messuille suunta eli en osallistu arvontaan.

  VastaaPoista
 2. Bloggaajapassi on kyllä mahtava keksintö! :) Harmi kun välimatkan vuoksi minun pitää jättää välistä niin passin hakeminen kuin arvontoihin osallistuminenkin, mutta jään mielenkiinnolla odottamaan messuraportteja. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sun täytyisi tehdä jossakin vaiheessa tänne etelään messu- ja blogivierailumatka! :)

   Poista
 3. Mulla ei itseasiassa ole mitään ideaa seuraanko sua julkisesti vai enkö kun blogin laidassa ei ole sitä namiskaa mistä pääsisi tarkistamaan, joten toivotaan parasta! :D Eli mukana ollaan, jos ollaan. Hyvinkäällä viimeksi kävin kissanäyttelyissä, ihan ekaa kertaa virallisessa luokassa!

  VastaaPoista
 4. Viimeksi käynyt kissanäyttelyssä kaapelitehtaalla :)

  VastaaPoista
 5. Jee, messut! Jee, arvonta! Enpä nyt ihan tarkalleen muista, mikä oli viimeisin lemmikkiaiheinen tapahtuma, mihin osallistuin, koska siitä on ehkä jonkin verran aikaa tai sitten en vain hahmota, että se oli lemmikkiaiheinen... mutta sanotaanpa nyt, että kaninäyttely pari vuotta sitten Tuorlassa, sellaisen ainakin muistan. :D

  VastaaPoista
 6. Kiva arvonta! Viimeisin lemmikkiaihen tapahtuma taitaa olla viime vuoden lemmikkimessut, joten todellakin olisi aika mennä uudestaan :)
  ameliarose211@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä, itselläni on useampi vuosi jo aikaa viime messuista!

   Poista